ЦСКА се довери на доказаните хранителни добавки Zinzino за постигането

...
ЦСКА се довери на доказаните хранителни добавки Zinzino за постигането
Коментари Харесай

ЦСКА обяви ново партньорство

ЦСКА се довери на потвърдените хранителни добавки Zinzino за постигането на уравновесено хранене и усилването на имунната отбрана, оповестиха от клуба.

Ето известието от " армейците ":

" Здравето на нашия тим и съвършената кондиция са приоритет за нас. Затова, запознавайки се с новаторския и научно потвърден метод при определянето самостоятелните потребности на всеки футболист и чистия генезис на продукта, взехме решение за партньорство със международната компания за натурални хранителни добавки - Zinzino.

Какво съставлява продуктът?

Съдържанието на добавките включва 60% чисто рибно масло, добито от дребна, уловена в дивата природа риба, 40% първокачествен, занемарен зехтин с полифеноли, добити от маслини преди брането им, както и минимално количество витамин D3 с натурален генезис. Полифенолите от маслини, добити преди обработка, са еквивалентът на растителна основа на антиоксидантите, естествено открити в рибата. Антиоксидантите защищават клетките в тялото, като поддържат мембраните гъвкави, с цел да всмукват питателните субстанции. Съчетавайки потребното деяние на всички тези натурални съставни елементи, Zinzino поддържа съотношението сред Омега 3 и Омега 6 в организма в цялостен баланс.

Как се реализира самостоятелният метод?

Преди приемането на добавката всеки минава кръвен тест, който се изпраща в профилирана лаборатория в Норвегия. Група специалисти разчита данните, след което сформира самостоятелен хранителен проект и дозира приема на добавки, съгласно персоналната потребност. В края на приема на добавките се прави още един тест, който да покаже какъв е напредъкът и до каква степен е реализиран салдото в организма.

Можем ли да се доверим на продукта?

Изцяло натуралните добавки на Zinzino са утвърдени от програмата Informed Sports на Антидопинговия център. Те са сертифицирани от международни организации по храните, в това число и Европейския орган по сигурност на храните към Европейския съюз, както и покриват стандарта на Европейската организация по медицина. Те са прецизно тествани за ГМО, отрови, захар, соя и глутен.

Кой различен разчита на Zinzino?

Десетки спортисти и тимове също се доверяват на добавките. Примери са Славия Прага, Хееренвеен, Спартак Търнава, БК Жалгирис, Националният тим по баскетбол на Естония и други. "
 Кметът на Бистрица взе отношение за идния мач сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА
Кметът на Бистрица взе отношение за идния мач сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА

Вижте какво съобщи Самуил Попов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР