ЦСКА регистрира загуба от Черно море с 0:2 на ст.

...
ЦСКА регистрира загуба от Черно море с 0:2 на ст.
Коментари Харесай

Пълен провал за ЦСКА при дебюта на Любо Пенев

ЦСКА записва загуба от Черно море с 0:2 на ст. “Тича ” във Варна в първия си мач от пролетния дял на Първа професионална лига. Срещата бе дебют за новия старши треньор Любослав Пенев, който размени Нестор Ел Маестро отпред на “червените ”. Тимът на Илиан Илиев пък реализира доста значима победа в битката за попадане в първата шестица, която сега се затваря точно от “моряците ”.

Двубоят стартира по-добре за домакините, които откриха резултата след единствено седем минути игра. Точен след удар с глава от близо бе Аристот Ндонгала. Голяма заслуга за попадението има Мартин Минчев, който се пребори с няколко футболисти на ЦСКА на крилото и центрира. Бодуров опита да почисти, само че топката попадна у Ндонгала, който не остави късмет за Черниаускас – 1:0.

В 62-та минута националът Радослав Василев наказа груба неточност на “червената ” защита, като се възползва от безредие в наказателното поле и от близко не сгреши за крайното 2:0. Десет минути преди края Васил Панайотов от Черно море бе изпъден, откакто получи втори жълт картон, само че даже тогава гостите не съумяха да отбележат във вратата на Иван Дюгеров.

Черно море събира актив от 34 точки до момента в който ЦСКА пропуща отличен късмет да се приближи до Лудогорец. “Армейците ” остават с 45 пункта – на седем от разградчани. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР