ЦСКА публикува важна информация за всички желаещи да посетят четвъртфиналния

...
ЦСКА публикува важна информация за всички желаещи да посетят четвъртфиналния
Коментари Харесай

ЦСКА с важна информация за феновете преди сблъсъка с Лудогорец

ЦСКА разгласява значима информация за всички искащи да посетят четвъртфиналния мач с Лудогорец за Купата на България. Двубоят е в четвъртък на стадион "Българска войска " от 17:30 часа. Срещата ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио. Също по този начин можете да го наблюдавате минута по минута на GONG.BG.

Десподов и Каранга: Нямаме самообладание за мача с Лудогорец

Марков показа нов спонсор и отсече: ЦСКА е любимец против Лудогорец

"Армейци,

на следващия ден (14 декември) от 17:30 часа ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска войска " в 1/4-финален мач от шампионата за Купата на България. Двубоят ще бъде финален за клуба ни през 2017 година и предстоящо провокира голям интерес измежду многочислените червени последователи.

За да се избегне скупчването на почитатели пред входовете на стадиона, молим всички вас да дойдете на "Армията " по-рано. В 16:00 часа стадионът ще бъде отворен и ще можете да заемете своите места.

Създадена е специфична организация за мача и ви приканваме да влезете на стадиона от входа, посочен на вашия билет.

Билетите за дуела са в продажба и могат да бъдат закупени от почитател магазина на стадиона и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец ".

Утре касата до почитател магазина ще отвори в 11:00 часа, а всички останали - в 14:30 часа. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР