ЦСКА привлече защитника Браян Кордоба, похвалиха се от клуба. 23-годишният

...
ЦСКА привлече защитника Браян Кордоба, похвалиха се от клуба. 23-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА взе колумбийски гигант

ЦСКА притегли бранителя Браян Кордоба, похвалиха се от клуба. 23-годишният колумбиец, висок 191 см, досега се е подвизавал само в родината си. Той е артикул на школата на Атлетико Насионал. Минал е и през Онсе Калдас, а през предишния сезон носи екипа на Америка де Кали, записвайки 23 мача в елита на Колумбия.
Високият защитник сбъдва фантазията си да играе в Европа.
Очаква се в околните дни той да се причисли към новите си съотборници на лагера в Австрия и да стартира пълноценни тренировки под управлението на старши треньора Саша Илич.
" Пожелаваме на Браян Кордоба здраве, шанс и доста триумфи с алената фланелка!, написаха " алените " в уеб страницата си.
Според информации в колумбийски медии бранителят е преотстъпен за един сезон с алтернатива за закупуване, а съгласно други източници играчът ще подпише четиригодишен контракт с ЦСКА против трансферна сума от $1,3 млн.
Преди това ЦСКА взе еквадорския национал Майкъл Естрада, французина Матиас Фаетон, който също е нападател, както и гамбийският ляв бек Сейни Санянг.
За тях ЦСКА похарчи над 3 млн. евро. Това се случва за пръв път в историята на клуба. С всички бонуси обаче сумата можа да надвиши 4 млн.
Най-скъпият новопривлечен е Фаетон. Той излиза сред 1,7 и 2 млн. евро. За Кордоба ще бъдат платени 1,3 млн. А младокът Санянг е притеглен против единствено 100 000 евро.
" Червените " ще платят трансферна сума и за някогашния нападател на Литекс Данило Асприля. Крилото направи мощен сезон в Израел, което е убедило управлението на българския отбор да откупи правана му, а договорката е на финалната права. >

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР