ЦСКА приема безапелационния лидер в Националната баскетболна лига (НБЛ) Рилски

...
ЦСКА приема безапелационния лидер в Националната баскетболна лига (НБЛ) Рилски
Коментари Харесай

БК ЦСКА посреща лидера Рилски спортист, Брандън Йънг вече тренира с червените

ЦСКА приема безапелационния водач в Националната баскетболна лига (НБЛ) Рилски Спортист. " Армейците " ще се изправят против отбор, който към момента е без проваляне в шампионата.

Играчите на Росен Барчовски се борят за място в топ 4 преди шампионата за Купата на България, а победа над тима от Самоков значително ще улесни постигането на тази цел. Човекът във форма несъмнено е Зейн Ноулс, който в последните три срещи вкарва най-малко по 20 точки. При това в множеството случаи със страховит % успеваемост в стрелбата.

След няколко неуверени мача в добра серия е и Райли Оуенс с по 15 точки в последните три срещи. Мартин Сотиров и Алекс Симеонов направиха мощни мачове през декември и от тях се чака да затруднят отбраната на противника с точната си пукотевица от далечно разстояние. Андрей Иванов е непрекъснат в битката под двата коша, а сигурно следва и да даде своя точков принос в решителните мачове.

Добрата вест от лагера на ЦСКА е завръщането на Брандън Йънг в София, който към този момент тренира с тима и до няколко седмици ще се появи в игра. Неговият формален дебют за " армейците " се забави с няколко месеца от плануваното, само че той ще помогне на тима в най-важната част от шампионата.

" Червените " бяха в мощна серия от четири следващи триумфа, само че претърпяха проваляне от първенеца Балкан в Ботевград в последния кръг.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР