ЦСКА получи наскоро официално разрешение за реконструкцията на стадион Българска

...
ЦСКА получи наскоро официално разрешение за реконструкцията на стадион Българска
Коментари Харесай

Скандалният Николай Веселинов пак пречи на ЦСКА, иска отмяна на разрешителното за строеж

ЦСКА получи неотдавна публично позволение за реконструкцията на стадион " Българска войска ", само че странични фактори се пробват да вършат пречки.

Добре познатият към този момент на " алената " общественост - Николай Веселинов е подал нов  сигнал за анулацията на разрешителното за градеж на стадиона. Въпросното лице, което е заместник-кмет на регион " Красно село " е изброил в 10 точки своите доводи, които звучат много неуместно.
 Снимка 638028
Сигналът е адресиран до началника на " Национална дирекция по строителен надзор ", шеф на РДНСК София и до основния прокурор на България.
 Снимка 638029
Писмото по никакъв метод няма да попречи на желанията на ЦСКА за възобновяване на " България войска ", а въпросното лице за следващ път се компрометира. Веселинов дълго време бавеше издаваше на позволение за ЦСКА поради своите тъжби, които стигнаха до висши инстанции, само че предстоящо и разумно, останаха без последици.
 Той ли е подал жалбите, поради които се бави реконструкцията на
Той ли е подал жалбите, поради които се бави реконструкцията на " Армията "?

Вижте името тук

Николай Веселинов няма висше обучение, макар че е заместник-кмет. До стъпването си в тази служба, възрастният към този момент мъж няма записан даже ден трудов стаж. Което за своите към 50 години е покрай републиканския връх. " 0 години, 0 месеца и 0 дни ", както написа черно на бяло.
 Адвокатът на ЦСКА: Жалбите против градежа на
Адвокатът на ЦСКА: Жалбите против градежа на " Армията " идват от единствено едно физическо лице

" Собствениците на клуба демонстрират голямо предпочитание да построят нов стадион "

Негови сътрудници разкриха, че той населява постройката на районната администрация и я приема за собствен дом. " Там спи, там си подготвя храна, там приема и предава ", издадоха осведомени.

В Борисовата градина се приказва, че въпросното лице в действителност е последовател на " алените ", само че е продънен от противникова страна и има за задача да пречи за реновацията. Плановете му обаче ще се окажат несполучливи...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР