EastEnders пусна първи поглед към епизода от четвъртък, който показва

...
EastEnders пусна първи поглед към епизода от четвъртък, който показва
Коментари Харесай

Първият поглед на BBC EastEnders вижда последиците от предателството на Надин, докато Джей Браун си тръгва да се клати

EastEnders пусна първи взор към епизода от четвъртък, който демонстрира последствията от лъжата за бебето на Надин Келър.

Само неотдавна феновете научиха, че Надин симулира бременността си и мами Джей Браун, до момента в който предходната седмица Лекси Пиърс видя Надин да пие алкохол, до момента в който ревизираше дали някой я следи. Надин беше показана да налива водка в чашата си с кока-кола от бутилка, преди да се върне назад в бара, само че беше уловена от объркана и подозрителна Лекси.

В епизода от понеделник вечерта Надин стартира да се паникьосва, до момента в който сподели Джей, пред фамилията си, че съквартирантът на нейната другарка я нервира, че тя остава в парцела им и че би трябвало да излезе до края на седмицата. Надин беше неутешима, защото се притесняваше по какъв начин ще работи и ще гледа бебе, което няма къде да живее.

Джей успокои Надин, като сподели, че ще й помогне, на което Лекси сподели, че се усеща зле, защото Джей настоя, че тя би трябвало да отиде на учебно заведение и да сложи Надин пред нея. Усещайки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР