ЦСКА победи с 0:1 Ботев Пловдив в отложен мач от

...
ЦСКА победи с 0:1 Ботев Пловдив в отложен мач от
Коментари Харесай

ЦСКА взе своето от Ботев Пд

ЦСКА победи с 0:1 Ботев Пловдив в отсрочен мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Единственият гол в мача осъществя Дюкенс Назон от дузпа в 72-ата минута. " Канарчетата " удариха греда и направиха няколко съществени пропуща, които им костваха точката в тази среща.

След извоюваните три точки отборът на Саша Илич се изкачи на първата позиция във краткотрайното класиране, изпреварвайки отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец. „ Червените ” събраха актив от 31 точки. Втори е съставът на ЦСКА 1948, който е с точка по-малко, само че и мач повече. Шампионът Лудогорец е трети с 29 пункта.

Първите десетина минути на мача не предложиха нищо забавно. Двата отбора действаха внимателно и по-скоро се опитваха да не позволен неточности, в сравнение с да подхващат някакви опасности в предни позиции.

В 15-ата минута гостите проведоха една от първите си забавни офанзиви. След нахлуване отляво, Тибо Вион доближи топката съвсем до аутлинията и центрира в пеналта, където Морено овладя пред погледа на Виктор Генев и незабавно подаде към Линдсет на границата на пеналта. Халфът на „ алените ” опитва удар без закъснение, само че не съумя да уцели добре топката.

Секунди по-късно Ботев също стигна до добра обстановка пред противниковата врата. Па Конате получи отляво, оправи се с Шопов и центрира в наказателното поле, където Ето’о овладя на гърди сред двама бранители на гостите и стреля, само че неопределено.

След половин час игра пристигна и най-чистото състояние от началото на срещата. След осъществяване на корнер от страна на гостите, футболистите на Ботев съумяха да провеждат страхотна контраофанзива. Елвис Ману получи на левия фланг и изведе по отличен метод Рада Рабей безусловно самичък против Бусато. Играчът на домакините напредна и стреля, само че стражът на гостите с крайник съумя да предотврати сигурен гол.

В заключителните минути на първото полувреме отборът на Ботев Пловдив несъмнено бе по-добрият на терена. Възпитаниците на старши треньора Желко Копич се настаниха трайно в половината на столичани, само че не съумяха да се възползват от териториалното си преимущество по най-хубавия метод.

Втората част несъмнено стартира по-добре за гостите. На почивката Саша Илич заменя Шагоян с Дюкенс Назон, който зае централно място в нападението на „ алените ”. В първите няколко минути гостите взеха самодейността и се настаниха трайно в половината на „ канарчетата ”.

В 51-ата минута Назон мина през трима бранители на домакините и съумя да стреля по диагонала, само че не откри рамката на вратата и топката мина около десния непряк дирек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР