ЦСКА отстрани Славия след победа с 1:0 като гост в

...
ЦСКА отстрани Славия след победа с 1:0 като гост в
Коментари Харесай

ЦСКА спечели столичния сблъсък със Славия за Купата на България

ЦСКА в профил Славия след победа с 1:0 като посетител в осминафинален мач в шампионата за Купата на България.

След близо четвърт час игра Сейни Сенянг сгреши и топката доближи до Галин Иванов. Капитанът на Славия подаде за Мартин Сораков, който излезе самичък против Густаво Бусато, само че вратарят на " алените " избави удара му.

В 27-ата минута Тобиас Хайнц подаде на Матиас Фаетон, който откри резултата в дуела на стадион " Александър Шаламанов ". Секунди по-късно публиката на " белите " стартира да хвърля разнообразни предмети към аварийна пейка на ЦСКА и играта беше спряна за близо 5 минути. Наложи се ветеранът Георги Петков и старши треньорът на домакините Златомир Загорчич да успокоят агитката на Славия.

Десет минути по-късно отдалечен удар на Майкъл Естрада срещна гредата зад Вуцов. В ответната офанзива рисков шут на Галин Иванов беше избавен от Бусато.

След почивката домакините проведоха напън в опит да изравнят. В 47-ата минута Галин Иванов подаде за Сораков, който стреля от придвижване, само че Бусато още веднъж се намеси уверено.

В 59-ата минута нов удар с глава на Дост се отби в гредата на вратата на ЦСКА.

Последваха минути на поделено превъзходство, а в 86-ата минута Густаво Бусато напусна наложително игра и беше сменен от Димитър Евтимов.

След последния съдийски сигнал представители на двата тима се спречкаха на път към съблекалните.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР