ЦСКА няма да заложи на титулярния си състав срещу Локомотив

...
ЦСКА няма да заложи на титулярния си състав срещу Локомотив
Коментари Харесай

ЦСКА няма да разчита на всички титуляри за мача с Локомотив ?

ЦСКА няма да заложи на титулярния си състав против Локомотив (Горна Оряховица) за Купата на България.

Ще бъдат съхранени силите на титулярите, които имат доста тежко посещение в неделя на Берое за шампионата, допуска " Меридиан мач ".

На вратата на ЦСКА би трябвало да застане Витаутас Черниаускас. В продължение на 2 години литовецът бе закрепостен титуляр, само че след дербито с Левски той отстъпи мястото си на Густаво Бусато, който в последните 2 мача съумява да опази мрежата си суха. Защитата също ще е напълно преобразена. В центъра би трябвало да си партнират Пламен Гълъбов и Нуно Томаш, а по фланговете ще се появят Стойчо Атанасов и Жеферсон. Атанасов изпадна в недружелюбност след домакинската загуба от Черно море с 1:3, като почитателите намерено желаеха той да бъде отхвърлен от тима. Крайният защитник не е играл в формален мач към този момент повече от 2 месеца, само че в този момент ще има опция да се върне на терена надалеч от вкъщи.

Като халфове би трябвало да забележим оправданият Рубен Пинто и младият Валентин Антов, който загуби доверието на треньорския щаб в последно време. По крилата по всяка възможност ще атакуват геният Митко Митков и руснакът Денис Давидов. Последният има единствено едно появяване в турнирен мач, само че в този момент може да стартира за първи път като титуляр с алената фланелка.

Атаката пък би трябвало да водят Тони Уот и Томи Юрич. Това би трябвало да бъде и дебют за последното попълнение на ЦСКА Юрич. Австралиецът от хърватски генезис продължава да е обратно с подготовката и не е подготвен за сериозен мач, само че треньорският екип ще му даде опция да влезе в игрови темп. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР