ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира новото попълнение Енес

...
ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира новото попълнение Енес
Коментари Харесай

Ексклузивно: ЦСКА на финалната права във важни преговори

ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира новото попълнение Енес Махмутович за днешния домашен мач против Берое от 25 кръг на efbet Лигата. Двубоят от 20:00 часа на „ Българска войска “ ще бъде изгледан от Христо Стоичков и Гриша Ганчев.

Както е известно, „ армейците “ имат възбрана за прехвърляния от ФИФА, наложена поради отговорности към някогашните играчи на тима Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия сътрудник Франсиско Руано Морено и починалия Бернардо Тенгариня. Общият размер на дълга е към 750 000 евро.

Адвокатът на „ армейците “ Станислав Трендафилов разгласи, че се работи по премахване на пречката за картотекиране на Махмутович, само че шансът той да може да играе против Берое е най-малък.

„ Работи се върху това той да получи картотека. По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, само че има късмет и да бъде. Има механически неща, които би трябвало да бъдат изчистени напълно скоро. Те са свързани с лицата, на които изискуем пари. С тях имаме съглашение. Считахме, че всичко е готово, само че излязоха дребни елементи, върху които ще работим и ще им бъде платено разсрочено “, разяснява юристът пред „ Мач телеграф “.

„ Съвсем дребни неща, тъй че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да обсъдим метода, по който ще им бъде платено. Колкото до Махмутович, може и да е на линия. Ако не за срещата с Берое, то сигурно за идната ще е разполагаем на Стойчо Младенов “, добави Трендафилов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР