ЦСКА надигра с 80:73 точки като домакин на Ямбол в

...
ЦСКА надигра с 80:73 точки като домакин на Ямбол в
Коментари Харесай

Барчовски: Свършихме си работата като резултат, но сами си направихме мача много труден

ЦСКА надигра с 80:73 точки като хазаин на Ямбол в дуел от 20-ия кръг на НБЛ, а след края на срещата старши треньорът на „ червените4 – Росен Барчовски, даде мнението си по отношение на срещата.

„ Свършихме си работата като резултат, само че сами си направихме мача доста сложен. Изпуснахме още първото полувреме да създадем разлика и да ги пречупим. Второто полувреме – още един път. Когато оставиш подобен тим да се разиграе, става доста мъчно. Те идват със самочувствие от положителните си мачове в последно време – в Плевен, успеха над Рилски състезател. Имат доста забавни играчи. Силен Лилов през второто полувреме. Вкараха доста сложни кошове. Но всичко идва от нас. Усилията в отбрана би трябвало да са доста повече. Ние си имаме доста проблеми. Не желая да ги загатвам сега - и в състава, и в подготвителния развой. Дано да се оправим. Не може да продължава все по този начин. Райли Оуенс публично повече няма да играе за ЦСКА “, съобщи Барчовски.

Баскетболистът на столичани - Тамананг Чо, също разяснява дуела:

„ Страхотно се усещам, изключително след успеха. Загубихме предния мач, по тази причина треньорите, а и ние, доста искахме през днешния ден да спечелим. Така че всичко е супер. Чувствам се все по-добре, въпреки и единствено след два мача. За първи път пристигам в България. Щастлив съм да съм тук и да играя. Съперникът ни несъмнено беше добър тим. Успяхме да им поведем, само че те се върнаха. Хубаво е, че спечелихме въпреки всичко “, сподели Чо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР