ЦСКА излиза срещу Септември в двубой от 18-ия кръг на

...
ЦСКА излиза срещу Септември в двубой от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ще се възползва или ЦСКА от подаръка на Верея?

ЦСКА излиза против Септември в дуел от 18-ия кръг на Първа лига, а мачът е в четвъртък от 17:30 часа. Срещата ще може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.

'Червените " получиха непредвиден подарък от Верея, който сервира изненадата в кръга, откакто победи с 2:1 Лудогорец на "Трейс Арена ". Това значи, че възпитаниците на Стамен Белчев ще излязат на терена с още по-голям хъс за победа, защото при триумф дистанцията с първенците може да бъде стопена до 1 точка.

Сензация! Героичен Верея покоси първенеца

Двубоят на стадион "Българска войска " ще е пред празни трибуни след наказване на "червените ". То бе наложено в резултат на фенските нахлувания по време на борбата с Локомотив Пловдив от 17- ия кръг в елита. И двата състава отнесоха такава глоба за невъздържаното държание на последователите си.

Същевременно положителната вест за „ алените “ е завръщането на Станислав Манолев, който пропусна предходния дуел. Милчо Ангелов бе пратен да тренира с юношите по-рано през седмицата.

От друга страна Септември съумя да измъкне точка от дуела с Ботев в миналия кръг, приключил при резултат 1:1. Новакът в шампионата ще стори всичко належащо, с цел да вземе нещичко и на "Армията ".

Преди срещата „ армейците “ са втори с 38 точки в класирането, а Септември е десети с 20.

Вижте съставите на двата отбора:

ЦСКА : 30. Черниаускас, 3. Недялков, 5. Бодуров, 9. Каранга, 15. Малинов, 16. Лое, 17. Енрике, 19. Десподов, 20. Тиаго, 23. Дюлгеров, 25. Барт

Септември : 21. Георгиев, 8. Галчев, 11. Романов, 22. Стоичков, 6. Елтон, 7. Тилев, 25. Стоянов, 19. Гади, 9. Тошев, 3. Весели, 14. Сандански
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР