ЦСКА излезе с официална позиция за появилото се напрежение около

...
ЦСКА излезе с официална позиция за появилото се напрежение около
Коментари Харесай

ЦСКА: Няма да позволим синьо шалче да се вее в армейския сектор!

ЦСКА излезе с публична позиция за появилото се напрежение към продажбата на билети за финала на Sesame Купа на България против Левски. Ето позицията на " алените ":

" Какво се случи с билетите за финала за Купата на България и какви ограничения ще предприемем, с цел да защитим интереса на нашите почитатели?

Вчера (02.05.) беше реализирана експлицитна сделка с компанията пропагандатор " Ивентим " билети за бранш " А " да не бъдат пускани онлайн, а единствено на касите на стадион " Българска войска "

Днес (03.05.) от " Ивентим ", изцяло самосиндикално и без да предупредят клуба ни, вземат решение да пуснат в продажба онлайн билети за бранш " А ", където ще са ситуирани нашите почитатели.

След явно добре плануван сюжет, в първите минути на онлайн разпространяването, почитатели на " Левски " изкупуват към момента неизяснено количество билети за нашия бранш.
 Билетите за Сектор
Билетите за Сектор " Г " съвсем свършиха

Феновете на ЦСКА също са много дейни

Веднага откакто видяхме онлайн продажбата, се свързахме с " Ивентим " и настояхме тя да бъде блокирана.

Изрично настояваме, след некоректното отношение и неналичието на обикновена организация преди най-взривоопасния футболен дуел, да бъдат взети ограничения, тъй че сигурността и комфортът на всички наши последователи да бъдат обезпечени. Търсим най-хубавото решение да подсигуряваме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че непознати почитатели няма да бъдат позволени в бранша на ЦСКА. Ако се наложи, ще анулираме всички продадени цифрови билети за бранш " А ". Осъзнаваме, че това ще аргументи стеснение и за нашите последователи, закупили си билет онлайн, само че няма по какъв начин да позволим " синьо " шалче да бъде развято в " АРМЕЙСКИЯ " бранш.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите почитатели и великия ЦСКА. ", написаха от клуба на формалната си страница във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР