ЦСКА изказа своята благодарност на здравния министър Стойчо Кацаров, че

...
ЦСКА изказа своята благодарност на здравния министър Стойчо Кацаров, че
Коментари Харесай

ЦСКА благодари на здравния министър, даде информация за билетите

ЦСКА изрече своята признателност на здравния министър Стойчо Кацаров, че бе разрешено да бъде позволена аудитория до 50% от потенциала на Националния стадион "Васил Левски " за финала на Купата на България. Освен това ръководсвото обясни по кое време и къде ще се продават пропуските за решителната среща на следващия ден вечер.

"Армейци,

Ръководството на ЦСКА изрича своите големи благодарности към Министерството на здравеопазването и в частност здравния министър доктор Стойчо Кацаров за разбирането, което демонстрираха и взеха решение да позволен почитатели по трибуните на Националния стадион "Васил Левски " до 50 % от потенциала на оборудването за финала в шампионата за Купата на България сред ЦСКА и Арда (Кърджали), който е на следващия ден (19 май) от 19:30 часа.

По този метод доста по-голяма част от нашите правилни последователи ще имат опцията да посетят дуела наживо и да поддържат тима по този начин, както единствено те могат.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба както следва:

- Вторник (18 май) - от 15:00 до 20:00 часа на касата на почитател магазина на "Армията " и тази до комплекс "Спортна София ".

- Сряда (19 май) - от 11:00 до началото на второто полувреме на финалния конфликт.

Билетите са с цена 15 лв. за бранш "Г " и 25 лв. за бранш "В ".

Заетостта на секторите ще бъде реципрочна на оторизации потенциал.

Определена част от билетите за почитателите на ЦСКА ще бъдат пуснати и в онлайн продажба в мрежата на Ивентим.

ВАЖНО: Билети за финала в администрацията на ЦСКА към този момент НЕ съдебна експертиза ПРОДАВАТ! ", написаха столичани на клубната си страница.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР