ЦСКА и Лудогорец играят при резултат 1:1 в четвъртфинала за

...
ЦСКА и Лудогорец играят при резултат 1:1 в четвъртфинала за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Лудогорец време е за продълженията

ЦСКА и Лудогорец играят при резултат 1:1 в четвъртфинала за Купата на България, който се играе на стадион "Българска Армия ".

Полуфиналният конфликт сред ЦСКА и Лудогорец стартира в 17:30 часа и може да го наблюдавате в GONG.BG , както и да го гледате по GONG PLAY и DIEMA SPORT , и да слушате по Дарик радио.

"Червените " поведоха в резултата с доста хубав гол от отдалеченост на Николай Бодуров в 9-та минута. Лудогорец изравни от дузпа осъществена от Козмин Моци в 34-та минута.

Двубоят стартира с едноминутно безмълвие в памет на легендата Стоил Трънков и на момичето, което бе блъснато в Благоевград!

Тиаго Родригес се опита да тества Хорхе Броун с отдалечен удар още в 5-та минута, само че неопределено настрана от вратата на Хорхе Броун.

ЦСКА поведе в резултата в 9-та минута, когато Николай Бодуров се пребори за топката с Марселиньо и Анисе. След това той си поведе топката и с доста компактен удар от огромна отдалеченост изпрати топката в горния десен ъгъл на Хорхе Броун, който докосна топката, само че не съумя да избави.

Първите искри на терена прехвърчаха в 21-та минута, когато Енрике се спречка с Вандерсон при осъществяването на един тъч. Стигна се до по-сериозно сдърпване сред играчи на двата тима, като в центъра на спречкването още веднъж бяха Енрике и Вандерсон. Съдията Георги Кабаков сподели жълт картон на Вандерсон, само че необичайно другият глобен бе Раул Лое.

Хорхе Броун направи необикновено избавяне в 24-та минута. Кирил Десподов центрира от фаул в наказателното поле на Лудогорец, където Раул Лое бе оставен непокрит и стреля с глава, само че Броун се разтегна и мазета в корнер.

Кирил Десподов направи доста сериозен пропуск в 26-та минута. Фернандо Каранга овладя топката на гърди и пусна съвършен извеждащ пас към Десподов, който изскочи самичък против Броун, само че стреля доста неопределено в тъч.

Най-дискусионната обстановка през първото полувреме бе в 33-та минута, когато Раул Лое изгуби доста обикновено топката и тя попадна във Върджил Мисиджан, който пусна изострен пас в наказателното поле на ЦСКА. Александър Барт не съумя да почисти топката, а към нея се втурнаха нахлуващия Марселиньо и Александър Дюлгеров. Защитникът на ЦСКА влезе с шпагат в единоборството, след което Марселиньо падна, а съдията Георги Кабаков вярно уточни бялата точка и сподели жълт картон на играча на „ алените “.

Лудогорец изравни резултата в 34-та минута, откакто Козмин Моци вкара топката в центъра на вратата на хвърлилия се вляво Витаутас Черниаускас.

Фернандо Каранга сподели междинен пръст на страничния арбитър Мартин Венев в 35-та минута, което остана неусетно от арбитрите на терена. При офанзива за ЦСКА, Десподов подаде към Каранга, който стреля, само че ударът бе избавен от Броун, след което топката отиде в Дюлгеров и той стреля, само че топката се спря в левия дирек на вратата на Лудогорец. При удара на Каранга, Дюлгеров бе в състояние на засада, която бе маркирана, когато топката попадна в десния бек на ЦСКА. Каранга сподели междинен пръст на страничния арбитър.

ЦСКА : 30. Витаутас Черниаускас – 23. Александър Дюлгеров, 5. Николай Бодуров (к), 25. Александър Барт, 3. Антон Недялков – 16. Раул Лое, 15. Кристиян Малинов – 19. Кирил Десподов, 20. Тиаго Родригес, 17. Енрике Рафаел – 9. Фернандо Каранга

Лудогорец : 1. Хорхе Броун – 4. Сисиньо, 30. Козмин Моци, 32. Игор Пластун, 6. Натанаел – 44. Яцек Горалски, 12. Абел Анисе – 92. Джоди Лукоки, 84. Марселиньо (к), 88. Вандерсон – 93. Върджил Мисиджан
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР