ЦСКА гостува в Норвегия в търсене на първия си успех

...
ЦСКА гостува в Норвегия в търсене на първия си успех
Коментари Харесай

ЦСКА ще брани честта си в норвежкия студ

ЦСКА гостува в Норвегия в търсене на първия си триумф в Лигата на конференциите. " Армейците " се изправят против локалния " Бодьо Глимт ", против който завоюваха и единствената си точка досега.

" Червените " към момента имат теоретични шансове за продължение напред два кръга преди края. За задачата в оставащите им два мача с " Бодьо Глимт " и " Рома " те се нуждаят от две победи, а украинците от " Зоря " Луганск ще би трябвало да изгубят и двете си срещи.

Лидер е " Бодьо " с осем точки, а " Рома " е втори със седем.
Снимка: cska.bg
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи при заминаването на отбора, че тимът играе доста мощно в мачовете си в Европа, само че резултатите не дават отговор на играта. " Предпочитам в последните два мача да не играем толкоз добре, а да спечелим точки ", безапелационен бе Младенов.

В Норвегия обаче " армейците " ще би трябвало да се оправят освен със студа, а и с изкуствения терен на стадион " Аспмира ", където " Рома " на Жозе Моуриньо позволи шест гола.

Очаква се по време на мача температурите да се усещат като -10 до -12 градуса при снеговалеж. Шестхилядният стадион ще бъде цялостен с почитатели. В скандинавската страна строги ограничения против ковид няма поради високия % имунизирани.

Междувременно Христо Стоичков, от трибуната на профила си във " Facebook ", опита да надъха " алените " преди петия мач от груповата фаза.

" Мачове без значение няма! Армейци, играйте за достойнството на ЦСКА ", написа Камата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР