ЦСКА e в напреднали преговори с много сериозен футболист. Става

...
ЦСКА e в напреднали преговори с много сериозен футболист. Става
Коментари Харесай

ЦСКА пече трансфер с бивш играч на Порто

ЦСКА e в напреднали договаряния с доста сериозен футболист. Става въпрос за халфа на Виктория (Гимараеш) Микел Агу. Той има контракт с португалския клуб до лятото.

28-годишният нигериец е дал единодушието си да премине на " Армията ", като разновидностите са това да стане след приключване на договора му или алените да платят скромна трансферна сума, с цел да го вземат още през зимата. Всъщност от Витория избират да се договорят с и да продадат Агу в този момент, с цел да вземат най-малко някаква трансферна сума за него, в сравнение с да останат с празни ръце през лятото, написа " Мач Телеграф ".
свързани новини5821преди 16 часа
Агу е младеж на и даже има два мача за португалския гранд в елита през сезон 2013/14. През лятото на 2015 година е даден чартърен на различен огромен европейски отбор - Брюж, като там изиграва 2 дуела. праща халфа чартърен и в Бурсаспор и Витория (Сетубал).

През 2019 година договорът му с " Драконите " изтича и той минава в сегашния си отбор Витория (Гимараеш). През есента на 2019 година играе в пет от шестте дуела на тима си в Лига Европа, в това число и в двата мача с Арсенал.

В първия отбор на го притегля досегашният ментор на Рома Пауло Фонсека, който отпред на " Вълците " бе надвит от - София в миналогодишното издание на Лига Европа.

В португалските медии написа, че Агу има впечатляваща сила и умения в отбранителен проект. Сравняван е с със сънародника му и някогашен състезател на Челси Джон Оби Микел освен поради приликата в едно от имената. Притежава добър взор върху играта, умеене да диктува темпото, както и да прави впечатлаващи пасове от полето на противника.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР