ЦСКА е отправил покана към свой бивш наставник да се

...
ЦСКА е отправил покана към свой бивш наставник да се
Коментари Харесай

ЦСКА кани бивш свой треньор да го води редом с Люпко

ЦСКА е отправил покана към собствен някогашен ментор да се завърне отпред на тима. Това е актуалният ментор на Арда Кърджали Стамен Белчев, който беше отпред на "червените " до преди тъкмо една година, оповестява "Блиц ".

Специалистът обаче към момента не е дал отговор, защото през днешния ден ще изведе отбора от Кърджали в съдбоносен бараж за влизане в Първа лига и в случай че успее да го класира там, ще запише името си в историята на футбола в града. Причината е, че Арда в никакъв случай до момента не е играл в елита.

Шефовете на към момента втородивизионния тим са извънредно удовлетворени от работата на Белчев и са подготвени да го задържат. Още преди плейофите президентът на тима от Кърджали разгласи, че експертът ще остане отпред и за идващия сезон.

Но "червените " са подготвени да го изкушат, като му оферират да работи в тандем с Люпко Петрович. 72-годишният сърбин застана отпред на отбора за последните дуели от миналия сезон и го приближи единствено на точка от купата. Ръководството изрично желае да разчита на европейския първенец с Цървена звезда от 1991 година и за идната акция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР