ЦСКА е отправил официална покана към бившия си наставник Стамен

...
ЦСКА е отправил официална покана към бившия си наставник Стамен
Коментари Харесай

ЦСКА пак покани Белчев, ако откаже, Люпко остава начело

ЦСКА е отправил публична покана към някогашния си ментор Стамен Белчев да се завърне отпред на тима. Името на експерта се завъртя като вид за треньорския пост малко преди той да изведе тима на Арда в баражите за влизане в Първа лига и напълно обикновено тогава нямаше по какъв начин да даде отговор.

След като съумя да класира отбора от Кърджали за историческо първо присъединяване в елита, управлението му предложи да остане. Но работата му очевидно е била оценена и от някогашния му клуб, който също го е поканил да се завърне, оповестява вестник "Тема Спорт ".

Специалистът от Хасково е имал среща с една от водещите фигури в управлението на "червените " и се чака да даде отговора си скоро. Офертата е била друга от първичните упования, които бяха Белчев да води отбора в тандем с Люпко Петрович. Ако се върне, той ще има цялостната отговорност, а сърбинът няма да е в щаба му.

Другият вид пред "червените ", в случай че хасковлията откаже, ще е обвързван точно със 72-годишния Петрович. Той беше отпред на отбора в последните четири кръга от миналия сезон, а интензивно му помагаше Добри Митов. В триото отпред беше и Димитър Пенев.

Сега тази настройка може да се резервира при негативен отговор на Белчев. Водещата фигура в подобен треньорски щаб напълно естествено би била за европейския клубен първенец с Цървена звезда от 1991 година
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР