ЦСКА е готов да се класира на финал за Купата

...
ЦСКА е готов да се класира на финал за Купата
Коментари Харесай

Крушчич: Няма фаворит в мача с Ботев , Белтраме вече е на разположение

ЦСКА е подготвен да се класира на край за Купата на България. Това сподели треньорът на " армейците " Милош Крушчич на конференцията си преди срещата на " алените " с Ботев (Пд) от полуфиналите в шампионата за Купата на България.

" Целта ни на следващия ден е да победим. Ние постоянно играем за победа, по този начин ще бъде и на следващия ден. Няма любимец в мача, само че нас не ни устройва равенството. Трябва да вкараме гол. В първия мач контролирахме обстановката и единствено това ни липсваше.
 Снимка 484901
Източник:

Съжалявам, че на следващия ден ще има по-малко хора поради епидемиологичната обстановка. Не знам по какъв начин тъкмо ще бъде, само че се надявам, че почитателите, които дойдат ще ни поддържат.
 ЦСКА подписа с шестима едновременно Обновена
ЦСКА подписа с шестима едновременно

" Армейците " дават късмет на най-хубавите си гении

В Ботев не е единствено Неделев, имат и други съсловия играчи. Балтанов е най-ключовият футболист в техния тим. За мен най-важното е, че моите футболисти като се изключи Юрич са здрави.

Кой ще играе, ще забележим на следващия ден. Белтраме беше малко болен, имаше подозрение за ковид, само че направихме тест и беше негативен. Имаше разстройство и не тренираше два-три дни, само че към този момент е разполагаем.
 ЦСКА е привлякъл нападателя Дани Братоев
ЦСКА притегли български нападател

Изявите на Братоев са следени от помощник-треньора на ЦСКА Ивайло Станев

Надявам се, че новите футболисти ще вдигнат качеството на отбора. Ръководството постъпи доста мъдро, че ги уреди още в този момент, тъй като ще може доста по-бързо да се приспособяват за новия сезон ", сподели Крушчич.
 Снимка 484900
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР