ЦСКА 1948 загуби първия си мач в Европа – 0:1

...
ЦСКА 1948 загуби първия си мач в Европа – 0:1
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 загуби първия си мач в Европа

ЦСКА 1948 загуби първия си мач в Европа – 0:1 в семейството си на ФКСБ. Това беше дуел от втория квалификационен кръг в.

Единственото попадение в мача на Националния стадион „ Васил Левски “ падна в 27-ата минута. Тогава румънците се възползваха от неточност на алените вкараха за 0:1. Разписа се Флоринел Коман, който направи добавка след удар на Дариус Олару. Реваншът в Румъния е плануван за 3 август.

Гостите от Букурещ започнаха по-силно и на няколко пъти тормозиха Наумов. Така се стигна и до гола в средата на първата част. След попадението ЦСКА 1948 по този начин и не съумя да заплаши румънската врата.

След почивката домакините натиснаха и в 65-ата минута имаха отличен късмет да изравнят. Валентин Крецу сгреши и топката стигна до Видар Кяртансон, който потегли към вратата. Защитник на гостите го застигна, само че топката стигна до Антонио Вутов, който нахлу в наказателното поле. Вутов стреля, само че вратарят Търновану избави.

После дуелът беше спрян, защото на стадиона имаше токов удар. Проблемът беше решен за няколко минути и в 77-ата минута дуелът бе възобновен.

В 90-ата минута вратарят на ФКСБ направи основно избавяне, намесвайки се при удар на Талис. В добавеното време, само че не стигнаха до нов късмет за равнене.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР