ЦСКА 1948 за първи път в своята кратка история стигна

...
ЦСКА 1948 за първи път в своята кратка история стигна
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 е на първия си финал за Купата на България

ЦСКА 1948 за първи път в своята къса история стигна до финала за Купата на България. В трагичен полуфинален реванш, в който губеше с 0:2, отборът направи 2:2 против столичния " Локомотив " и с общ резултат 5:4 (3:2 в първата среща) ще спори за оценката.

В постоянните 90 минути на стадиона в Бистрица резултатът бе 2:1 за гостите от Локо, по този начин се стигна до продължения. Очертаваха се дузпи, само че в 117-ата Ивайло Чочев, който първо понижи от дузпа, избави тима си.

В другия полуфинал в четвъртък " Лудогорец " приема " Черно море " след 2:1 в първия мач.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР