ЦСКА 1948 пусна в продажба официалния календар на отбора за

...
ЦСКА 1948 пусна в продажба официалния календар на отбора за
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пусна в продажба официалния календар за 2023-а година

ЦСКА 1948 пусна в продажба формалния календар на тима за 2023-а година.

Ето какво написаха „ алените “ на своя уебсайт:

Официалният календар на ЦСКА за 2023 година към този момент е в продажба!

Всеки почитател на „ армейците “ може да го закупи от клубния офис на бул. „ Джеймс Баучер “ 12 в столицата от понеделник до петък (09:00 – 18:00 ч.) или да го поръча онлайн от shop.cska1948.bg.

Този път ЦСКА заложи на класическия метод, като на календара в титулярния червен екип са изобразени всички футболисти от състава на наставника Любослав Пенев, измежду които капитанът и национал на България - Даниел Наумов, водачът в голмайсторската листа на efbet Лига – Ивайло Чочев, националите Радослав Кирилов, Георги Русев и всички други наши любимци от селекцията на „ алените “.

Централно място на фотографията заема несравнимият Ел Голеадор – старши треньорът Любослав Пенев, който през този сезон придава на тима манталитета си на победител и самоуверено води отбора по победния път - подобен, какъвто приляга на ЦСКА!

Третият ред на календара пък е същинско армейско съзвездие! Там са всички червени митове, които с наличието си вършат календара специфичен и " безценен " за всички колекционери и армейски почитатели. Именно девизът " Легендата продължава " разказва по прелестен метод прехода от именитите мигове и персони, свързани с историята на ЦСКА, към сегашния тим, борещ се за нови червени триумфи!

На заден декор пък са ситуирани паметни отборни фотоси на някои от най-силните обединения от историята на ЦСКА. На тези фотоси участват и част от тези огромни фигури, които през днешния ден самоуверено предават опита и любовта си към ЦСКА на по-младите в клуба. Минало, настоще и бъдеще дружно в един ослепителен кадър! Сдобийте се с него в този момент! Бъдете всеки ден с ЦСКА и през 2023 година!

В магазина ни в категория „ Календар “ към този момент се предлага и дребният календар вид пирамида на „ армейците “. На него още веднъж са изобразени играчите от първия състав на ЦСКА, както и легендите на клуба. Последната страница пък е непокътната за някои от младите гении на „ алените “. Календарът вид пирамида е отличен подарък за всеки почитател на отбора. Практичен продукт, който ще придвижи армейския дух във вашия дом или на вашето работно място.

В продажба към този момент е и страхотният чисто нов екипен афиш на „ армейците “. Фотография на футболистите от първия състав дружно с целия треньорски щаб на отбора! Ценно печатно произведение, което ще остане във времето и ще резервира духа на тима, който брани достойнството на ЦСКА през 2023 година. Този продукт също може да бъде открит в клубния магазин, както и онлайн на shop.cska1948.bg.

Възползвайте се от предлагането ни и закупете в комплект формалния календар и плаката на тима на отлична цена!

Напред, Армейци! САМО ЦСКА!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР