ЦСКА 1948 официално обяви трансфера на Педриньо. Бразилският халф отдавна

...
ЦСКА 1948 официално обяви трансфера на Педриньо. Бразилският халф отдавна
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА 1948 привлече бразилско крило

ЦСКА 1948 публично разгласи прехвърлянето на Педриньо. Бразилският халф от дълго време е в трансферните проекти на “червените ”, като за неговото идване се приказва още от пролетта. 25-годишният халф играе както по двата фланга, по този начин и зад нападателя, а мощният му крайник е десният. През 2022 година има 32 мача и 9 гола.
 ЦСКА 1948 взима каре от Локо (Пд) ЦСКА 1948 взима каре от Локо (Пд)
Ето какво пишат от ЦСКА 1948:

25-годишният нападателен халф Педриньо е най-новото попълнение в селекцията на ЦСКА. 

Бразилският футболист към този момент публично е част от „ армейците “, откакто подписа контракта си в клубния офис и ще се причисли към отбора на старши треньора Тодор Янчев на старта на зимната подготовка. 

Педро Енрике Оливейра дос Сантос за последно носи екипа на отбора от бразилската трета дивизия – Волта Редонда. През 2022 година той има 32 мача за състава във всички шампионати, в които означи 9 гола. 

Педриньо приключи с някогашния си отбор на втората позиция в постоянния сезон на две точки от водача Сампайо Кореа, само че Волта Редонда не съумя да преодолее плейофите за промоция във втора дивизия (Серия Б), като загуби от Ботафого Рибейрао Прето. В професионалната си кариера е носил още екипа на различен бразилски третодивизионен отбор – Крисиума. 

Състезателят може да бъде употребен на всички позиции зад централния нападател – в центъра и по двата фланга. Силният му крайник е десният, като се отличава с добра техника, акуратен изстрел и постоянно бележи от директни свободни удари. 

Педриньо театралничи с горделивост за първите си фотоси с алената фланелка и изрази своята упоритост за доста победи с ЦСКА! 

Всички в клуба му пожелаваме здраве, шанс и доста голове и асистенции за „ армейците “! 
Bem-vindo, Pedrinho!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР