ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в мача помежду си

...
ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в мача помежду си
Коментари Харесай

ЦСКА държи съдбата си в свои ръце, след крах на Лудогорец!

ЦСКА 1948 и Лудогорец приключиха 2:2 в мача между тях от 33-ия кръг на efbet Лига, като този резултат облагодетелства водача ЦСКА, който остава с точка преднина пред разградчани и към този момент държи ориста си в свои ръце.

Всичко по-интересно се случи през втората част, когато паднаха всички попадения. Спас Делев откри в 46-ата минута, а Педриньо изравни в 58-ата. Скоро по-късно Кирил Десподов още веднъж даде преднина на " орлите ", само че пет минути преди края на мача пък Ивайло Чочев изравни.



Това беше втори дуел сред двата отбора през тази седмица, откакто в сряда се изправиха и във край за Купата на България. В него разградчани надиграха безапелационно “червените ” и след триумф с 3:1 подвигнаха трофея.



Резултатът от днешната срещата е от изключителна значимост освен за двата отбора, само че и за Левски и ЦСКА. Домакините водят люта борба със “сините ” за третото място, което обезпечава директна квота за предварителните кръгове в Лига на конференциите. Гостите пък са в битка с ЦСКА за купата. 

Към момента лидер в класирането е ЦСКА с 80 точки. Лудогорец е втори с една по-малко. ЦСКА 1948 е с 62 пункта, а Левски с 61.

Снимки: Lap.bg

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР