ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив) допълниха четвъртфинаите в Купата на

...
ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив) допълниха четвъртфинаите в Купата на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Ботев допълниха четвъртфиналистите за Купата на България

ЦСКА 1948 " и " Ботев " (Пловдив) допълниха четвъртфинаите в Купата на България, като се класираха напред в шампионата. Двата тима завоюваха мачовете си от осминафиналната фаза, които бяха последни от програмата. Червените се оправиха с " Берое ", а " Ботев " с " Етър " (4:2).

" ЦСКА 1948 " надделя мъчно " Берое " с 2:1 след поврат на своя стадион в Бистрица.

Втората част се игра при снеговалеж и тежки условия. Това се отрази на качеството на футбола, само че и затрудни двата тима. 

Сантяго Годой откри в 53-ата минута за гостите от Стара Загора, откакто ударът му мина под плонжа на вратаря на домакините Даниел Наумов. Само седем минути по-късно обаче " ЦСКА 1948 " изравни. Това се случи след гол на Педриньо от директен свободен удар.

Победата донесе Ивайло Чочев в 87-ата минута, когато също беше прецизен от свободен удар. 

Във втория мач от програмата " Етър " и " Ботев " (Пловдив) направиха зрелищен мач във Велико Търново, само че гостите го завоюваха с 4:2. През първата част попадения нямаше, само че след почивката беше доста забавно.

Мартин Секулич откри в 65-ата минута, а в 72-ата беше прецизен и Джеймс Ето`о, с което даде задатък от два гола на гостите от Пловдив.

" Етър " понижи в 86-ата минута с попадение на Ловре Кнежевич, а в добавеното време тимовете си вкараха още три гола.

Първо в 90-ата минута Емануел Уме върна преднината на " Ботев " от две попадения, само че в ответната офанзива Ивайло Димитров се разписа за " Етър ". Крайният резултат оформи Самуел Акере в четвъртата минута на продължението, макар че топката към него беше подадена, откакто вратарят на " Етър " беше излязъл напред, а сред него и вратата имаше единствено един полеви състезател на домакините.

Останалите участници в четвъртфиналите са " Лудогорец ", който е притежател на купата за предишния сезон, " Спартак " (Варна), " Пирин ", " Арда ", ЦСКА и " Хебър ", който сервира огромната изненада, отстранявайки " Левски ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР