ЦРУ тази седмица уволни жена, чийто разказ на информатор за

...
ЦРУ тази седмица уволни жена, чийто разказ на информатор за
Коментари Харесай

ЦРУ уволни информатор, който предизвика поток от оплаквания за сексуално неправомерно поведение

Централно разузнавателно управление на САЩ тази седмица уволни жена, чийто роман на осведомител за нахлуване на стълбище в централата на шпионската организация накара поток от сътрудници да излязат със личните си недоволства за полово непозволено държание. Адвокатът на дамата назова действието безочливо възмездие.

Въпреки че Централно разузнавателно управление на САЩ сподели, че обвиняването е „ в действителност неопределено “, то не разяснява повече случая и отхвърли да изясни за какво 36-годишният го е направил не съумя да премине през тайната стратегия за образование на чиновници на организацията, известна като „ Фермата “ и, за разлика от доста свои съученици, не беше наета на друга работа.

„ За да бъде ясно, Централно разузнавателно управление на САЩ не толерира полово принуждение, полов тормоз или възмездие на лица, подаващи сигнали за нередности “, сподели представителят на Централно разузнавателно управление на САЩ Тами Торп пред Асошиейтед прес, добавяйки, че организацията употребява „ поредни процеси, с цел да подсигурява заслужено и равно отнасяне на всеки офицер, преминаващ през образование. “

Прекратяването на дамата пристигна по-малко от шест месеца, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР