ЦРУ разпространи инструкция на руски език към руските граждани, благодарение

...
ЦРУ разпространи инструкция на руски език към руските граждани, благодарение
Коментари Харесай

ЦРУ инструктира руснаците как да станат агенти на САЩ

ЦРУ популяризира директива на съветски език към съветските жители, с помощта на която те могат да се свържат с ръководството и да оповестят на разузнаването информация за съветското навлизане в Украйна. Видеото си инструкцията е качено в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в Ютюб.

Управлението поучава руснаците да употребяват за връзка не домакински или работен компютър както и такава интернет връзка. Препоръчва се прилагане на благонадежден VPN или браузъра Tor. Едва по-късно би трябвало да се попълни името, длъжността и безвреден метод за противоположна връзка, написа " Сега ".

АП разяснява, че формален представител на Централно разузнавателно управление на САЩ оповестява, че " има руснаци, които обезверено се пробват да се свържат с Централно разузнавателно управление на САЩ ", с цел да оповестят информация за нахлуването в Украйна. Той не показва броя им, като акцентира, че инструкцията ще помогне на руснаците да не бъдат разкрити от съветските спецслужби.

" Ню Йорк Таймс " отбелязва, че Централно разузнавателно управление на САЩ за първи път разгласява послание на съветски. Изданието допуска, че ръководството се интересува най-вече от държавни чиновници на РФ с достъп до секретна информация.


ТЕМА преди 1 час 746 преди 2 часа 1963 преди 4 часа 3126
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР