ЦРУ публикува разсекретени документи и снимки на летящи чинииВ интернет

...
ЦРУ публикува разсекретени документи и снимки на летящи чинииВ интернет
Коментари Харесай

ЦРУ публикува разсекретени документи и снимки на летящи чинии

ЦРУ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинииВ интернет от дълго време има истории за “ “. Миналата година,Централната разследваща организация на Съединени американски щати разгласява разкрити документи за стотици наблюдения на НЛО. има два документа, наречени “Photo UFO ” (снимки на НЛО) без подробни текстови мнения. Снимките са събирани от 1956 година и са разкрити през 2013 година
 nlo cru 1 - Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинии

 nlo cru 2 - Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинии
Също по този начин в архива на Централно разузнавателно управление на САЩ е направен обстоен отчет, озаглавен „ Свидетели на НЛО и Неидентифициран летящи обекти. Той е формиран от Националния комитет по въздушни феномени (NICAP) през 1964 година, утвърден за издание през 2001 година Копие от документа е изпратено на членовете на Конгреса и прикани за “рационално следствие на явленията ”.
 nlo cru 6 - Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинии

 nlo cru 4 - Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинии

 nlo cru 3 - Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява разкрити документи и фотоси на летящи чинии
Повече от 100 страници в него са отдадени на разкази на очевидци, които настояват, че са виждали необикновени обекти във въздуха. Сред тях са служители на реда, астрономи, учени, военни, както и фотоси и радарни данни – общо 575 случая за 23 години. Докладът включва единствено тези наблюдения, които не са получили разумно пояснение.Повечето очевидци (около 50%) оповестяват за обекти, сходни на диск – тяхната широчина е към 10 пъти по-голяма от дебелината. Други 24% от очевидците приказват за ярки светлини и 8% – нещо като ракета или пура. 3% от случаите са автоматизирано регистрирани от радари.Повечето дискови обекти очевидците описват,за сплескана сфера или наподобяващи на планетата Сатурн с пръстен към нея. Цветът им нормално се характеризира като бял или сребрист, някои от тях оповестяват за луминесценция и искра. В 50 случая очевидците са докладвали за „ илюминатори “ или люкове на оборудването.


 изображение: cia.gov
изображение: cia.govВ множеството случаи обекти са се реели във въздуха, кръжели над коли, или просто са подминавали с висока скорост и невъзможни маневри. Радарите записват скорости от 240 до 14 хиляди Км / ч.Според отчета, на 29 юли 1952 година във Вашингтон е видяна изключителна централизация на обекти. В продължение на шест часа радарите записвали неидентифицирани цели.Имало доста известия от хора, които оповестяват за странни източници на светлина.След този случай, ръководителят на американските военновъздушни сили афишира на конференция, че странните обекти,радарните записи и светлините в небето са породени от инверсия на температурата. По-късно обаче по време на следствието тази версия е оповестена за несъстоятелна и този случай е дипломиран като „ непонятен “.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР