ЦРУ и мистерията на НЛО са свързани от 1947 г.

...
ЦРУ и мистерията на НЛО са свързани от 1947 г.
Коментари Харесай

Ветерани от ЦРУ за НЛО: „Те са създания от друга реалност.“

ЦРУ и мистерията на НЛО са свързани от 1947 година насам. Оттогава редица чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и някогашни американски военни непосредствено приказват за НЛО и вършат изненадващи разкрития.Робърт Джеймс Уулси, Деръл Симс, Лу Елизондо, Дейвид Фравор и други някогашни офицери от Централно разузнавателно управление на САЩ и американските военни сили разказват по какъв начин съществуването на действителност към нас, която не можем да забележим, може да бъде главен съставен елемент на феномена НЛО.Джим Семиван и Джон Рамирез, двама ветерани от личния състав на Централно разузнавателно управление на САЩ, които демонстрират персонален интерес към проблемите и случаите на НЛО, се появяват в шоуто на Джордж Нап, с цел да обсъдят присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ в проучването на НЛО, както и личния си опит.

 Джим Семиван работи 25 години като действен чиновник в Централно разузнавателно управление на САЩ
Джим Семиван работи 25 години като действен чиновник в ЦРУДжим Семиван работи за Централно разузнавателно управление на САЩ в продължение на 25 години, преди да се причисли към компанията „ Към звездите “, съосновател на която е Том ДеЛонг, с други чиновници от бившето държавно управление. Той навлиза в дълбочина за това по какъв начин е попаднал в Централно разузнавателно управление на САЩ и е усвоил шпионския поминък, чието преодоляване лишава години.

 файл 2 - Ветерани от Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО: „ Те са създания от друга действителност. “
Тъй като Централно разузнавателно управление на САЩ работи въз основата на „ нужда да се знае “, Семиван не е бил осведомен за каквито и да е проучвания на НЛО, макар обстоятелството, че анализаторът на Централно разузнавателно управление на САЩ Кит Грийн е прочут с интереса си към паранормалното.
Джим Семиван служи в Централно разузнавателно управление на САЩ като действен офицер. Той разказва в детайли своите лични срещи с извънземни, които стартират през 1990 година и включват същества, появяващи се в спалнята му.Той декларира, че „ срещите са действителни, а не хипнагогично или сънно положение “. Джим споделя, че със брачната половинка си претърпяват в дома си интензивност на полтъргайст. Описва фигура с качулка, която наподобява на героя на Смъртожадния от Хари Потър, който се появява, с цел да разгласи гибелта на непосредствен другар.Семиван се съгласява с наблюдението на откривателя Колм Келъхър, който изследва ранчото Скинуокър, че феноменът НЛО е доста повече от „ болтове и машини, защото има също прочувствени и биологични фактори, които ускоряват странността “. Той отбелязва, че изследването на „ Към звездите “ на „ метаматериали “ с необикновени изотопни съотношения, евентуално свързани с НЛО, към момента продължава.В първата част от изявлението Джим споделя:„ Мисля, че загатват, че феноменът е естествена част от нашата Вселена и ние живеем в нея, само че не го разпознаваме. По същия метод, по който насекомите и животните не разпознават човешката Вселена.Котка и куче могат да тичат през библиотека, само че нямат ни най-малка визия какво съставляват книгите там. Може да вървим през нашето битие и да има напълно друга действителност, която ни заобикаля, и която просто нямаме способността да забележим или да взаимодействаме с нея.Изглежда, че надниква в нашата дребна консенсусна действителност. Както обясних на някого един път, то се доближава, нервира ни, ухажва ни, лъже ни, само че в никакъв случай не можеш да го вземеш вкъщи, с цел да го срещнеш с родителите. Няма да ви разреши да извършите това. Няма публично встъпление.Добавете от горната страна, че няма онтология, което е просто измислена дума, това в действителност значи, че няма конструкция даже за разискване на това. Нямаме общ лексикон. Някой сподели, че имаме точки, само че нямаме връзки. Дори не мисля, че имаме точки. “

 2 - Ветерани от Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО: „ Те са създания от друга действителност. “
Във втората част на изявлението е показан Джон Рамирез, 25-годишен деец от Централно разузнавателно управление на САЩ, специализирал в системи за отбрана от балистични ракети. Той споделя в детайли дългогодишния си интерес към шпионажа и по какъв начин през 1984 година минава от офицер във флота към Централно разузнавателно управление на САЩ. Приравнява събирането на разследваща информация с работата като публицист за новинарска организация, като се изключи това, че източниците му за отчети нормално са строго секретни.Той, сходно на Семиван, има нещо, което може да се класифицира като „ събития, сходни на извънземно похищение “. Посочва, че редица негови сътрудници от Централно разузнавателно управление на САЩ и НСА също са претърпели срещи с НЛО. Той схваща за моменти, когато съветски радар засича чудноват транспортен съд, до момента в който работи по противоракетната защита, който твърди, че при един случай те се пробват да принудят НЛО да кацне.Четете още: Защо армията на Съединени американски щати си сътрудничи с TTSA? (видео)Според Рамирез историкът на Централно разузнавателно управление на САЩ Джералд Хейнс написа за проучването на НЛО на Агенцията от 1947 година до 1990 година и за секция, наречена Служба за научно разузнаване. Джон е изключително заинтересован от обстоятелството, че „ Отделът наема личен състав с опит в науките за живота и медицината, което допуска евентуален интерес към извънземни тела “.Лу Елизондо изрича тези хрумвания в разнообразни изявленията, само че в това е помолен да разшири информацията си за това по какъв начин човешките сетива са редуктивни и лимитират нашия свят, и по какъв начин това е обвързвано с феномена.

 3 - Ветерани от Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО: „ Те са създания от друга действителност. “
Той дава отговор:„ Това е нещо, с което се занимаваме отдавна. Представете си първия човек, който се качва на лодка и плава към хоризонта. Има истории за морски чудовища и кракени, които ще ви обхванат и ще унищожат лодката ви. И въпреки всичко го вършиме. Плавате и изследвате света.500 години по-късно се оказва, че в действителност има морски чудовища … Наричаме ги огромните тихоокеански калмари, огромните бели акули и китовете. Сега те са просто част от природата и имат научно име, само че тези морски чудовища към момента съществуват.Те са там, просто се научихме да ги разбираме. Може би това е едно и също нещо. Може би това е просто още една експедиция към хоризонта, където ще осъзнаем, че това, което смятахме за чудовища, в действителност са просто съседи. “Франк Милбърн, стратегически и действен консултант и някогашен офицер от разузнаването, също загатва, че „ феноменът е към нас от самото начало “, и че „ нашите редуктивни сетива лимитират способността ни да го възприемаме “.В последните 10 минути от това изявление по Darkness Radio, Милбърн показва мнение по отношение на аспектите на феномена, които необятната аудитория ще одобри най-трудно като действителност.Той споделя:„ Мисля, че в този момент хората могат някак да си схванат нещата. Например, добре, може да не сме сами във Вселената. Но те към момента мислят от позиция на изкуствен интелект, извънземни, хора, които ни посещават в един тип физически транспортен съд.Това, което в действителност ще взриви мозъците на хората и това, което не могат да схванат е един тип по-широка тайнственост, за която са писали доктор Жак Вале и Ерик Дейвис.Видът тайнственост на другите феномени. „ Нещата “ в ранчото Скинуокър като полтъргайст. Или криптидите. Или безплътните гласове.Фактът, че НЛО и този тип феномени се случват в области доста близо една до друга и наподобява, че са взаимосвързани по някакъв метод. Нали знаете, осакатяване на добитък.Факт е, че „ феноменът “ може да обезкърви говеда, кучета, други животни и да извърши хората с нещо като надбъбречен, тип феромонен боязън, може да управлява мозъците им.Така че това са неща, с които хората ще имат в действителност огромен проблем. Има невидими същества, които имат зли или положителни планове, които работят към нас и Вие не можете да ги видите. Има цялостен тип друго битие в успореден свят, което се пресича с нашия.Помислете си за микроскопичните организми и какво ни беше належащо, с цел да ги осъзнаем и забележим. Представете си какъв брой още може да има, което просто към момента не сме способни да възприемем.Вие много постоянно наричате хората, които са видели неземни неща, „ луди “, само че кой може да каже, че тези хора не са зърнали нещо, което в действителност е там, само че нормално е незабележимо? “Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР