Цистерна разля 8 тона масло на столичен булевардЦистерна разля над

...
Цистерна разля 8 тона масло на столичен булевардЦистерна разля над
Коментари Харесай

Цистерна разля над 8 тона машинно масло на столичен булевард

Цистерна разля 8 тона масло на столичен бул. Цистерна разля над 8 тона машинно масло в региона на кръстовището на Сточна гара в София. Инцидентът е станал към 2 часа тази нощ и провокира тапи рано сутринта по булевардите „ Сливница ” и „ Данаил Николаев ”. В момента пътната настилка е опесъчена и придвижването е възобновено, само че от Столичната община предизвестяват водачите да минават през региона с нараснало внимание.

Около 2 часа сутринта цистерна е разляла над 8 тона машинно масло на кръговото кръстовище на Сточна гара, по ул. „ Първа Българска Армия ”, ул. „ Резбарска ” и бул. „ Данаил Николаев ” до надлеза на „ Подуене ”. В резултат – в региона са настъпили 6 леки ПТП-та. На място през цялата нощ са работили екипи на „ Аварийна помощ ” и почистващите компании, които са опесъчавали пътната настилка.
 
 Почистването и обезопасяването на сектора БГНЕС

В момента придвижването в региона е възобновено, само че настилката към момента е рискова и водачите би трябвало да карат с нараснало внимание, съобщи пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова.

" Беше разлято огромно количество масло - към 8 тона, продължава обработката на трасето, апелирам водачите да бъдат деликатни. Работници от почистващите компании събират пясъка, само че тази обработка ще продължи целия ден, с цел да бъде оптимално безвредно. През нощта улиците ще бъдат затворени, с цел да бъдат добре измити ", посочи тя.-->
 
 Почистването и обезопасяването на сектора БГНЕС

Цистерната е превозвала машинното масло в посока Кюстендил. Шофьорът е отведен в Пето районно, където му е формиран акт за необезопасен товар . От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ще извършат инспекция и на компанията, ангажирана с транспорта на маслото.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР