Цирковият акробат Енчо Кирязов изостави Мария Игнатова и се върна

...
Цирковият акробат Енчо Кирязов изостави Мария Игнатова и се върна
Коментари Харесай

Енчо Кирязов заряза Мария Игнатова

Цирковият акробат Енчо Кирязов изостави Мария Игнатова и се върна при жена си Дима Кирязова, оповестява "Галерия ".

Дима е дала ултиматум на Енчо: „ Или аз, или Мария! “, на което той е отвърнал, че се връща при законната си половинка.

„ Медийната нервност около нашето семейство ни пристигна допълнително. Циркът с Мария Игнатова свърши! Не ми създавайте повече главоболия “, съобщи Керязов.

Дима дала обещание на мъжа си, че ще му елементарни, в случай че ѝ каже истината. Акробатката декларирала, че всеки има право на неточности, само че би трябвало да се поучи от тях. За да покаже, че почита брачната половинка си, Енчо се отказал от желанието си да предложения Мария за водеща на осмите награди „ Нощ на звездите “, които са планувани за месец март. Когато се разчу за аферата на Керязов и Игнатова, Дима си постави „ необвързана “ като статус. Показа, че му е дала прошка на 3 януари, когато разгласява прочувствено пояснение в обич във връзка 18-годишнината от брака им, съпроводено с обща фотография, на която двамата се целуват.

„ Различията сред нас ни направиха съвършени като двойка! 18 години… Преживяхме доста. Голяма част се намираше в сива зона сред щастието и отегчението, сред удовлетворение и неспокойствие, боязън и наслада, внимание и прочувствена сигурност, милиони дребни моменти, които сътвориха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми. Работехме до пристъп, в тъга и наслада, само че бяхме едно сплотено семейство. С вяра към идващите години взаимен брак. Докато гибелта ни раздели “, написа Керязова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР