Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен

...
Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен
Коментари Харесай

Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен общинар

Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен общинар.

Голям розов еднорог „ взе участие “ в съвещанието на Столичния общински съвет, на което се се разискваше скандалния за по-голямата част от обществото „ София Прайд„. Присъствието на плюшеното създание не беше част от цирково осъществяване, а като алегорично – метафорично обръщение към подкрепящите така наречен прайд.

Общинският консултант от групата ПП-ДБ-СС Христо Копаранов прочете декларация, отдадена както на прайда, по този начин и на другото събитие, проведено от историка-консерватор Кристиян Шкварек, което ще бъде като негова контра – „ Шествие за християнското семейство “.

Проф. Коларова особено за SafeNews: И Дянков може да бъде министър председател 13.06.24 16:41 Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен общинар 13.06.24 16:35 Нинова с писмо-бомба към Българска социалистическа партия: Крепостта ни ще бъде разрушена от вътрешната страна, чакат ни тежки месеци! 13.06.24 16:34 NYT: Киев ще предложи на търг към 20 държавни компании 13.06.24 16:29 Важно известие за въвеждане на оригиналност в банките у нас! 13.06.24 16:10

От името на цялата си група, която поддържа прайда Копаранов разгласи:

„ Длъжни сме да превърнем София в сигурен и приемащ град, в който всеки да живее живота си почтено и гордо, стига да не вреди на другите “.

От редиците на ПП-ДБ-СС въпреки всичко оповестиха поддръжката си за обичайното семейство, формирани от мъж и жена, не загатнаха родител 1 или родител 2, регистрираха наблюдаващи:

„ Дълбоко имаме вяра, че фамилията не е просто математическа формула. Семейството е нещо доста повече от майка татко и техните деца, самотните родители и техните деца са фамилии, двама сътрудници също са семейство, семейство са хората, които обичаш и хората, с които искаш да градиш живота си. Хората, с които си неразривно и вечно обвързван. “

Така Копаранов си „ завоюва “ розов еднорог, като „ подарък “ от сътрудника му Иван Виделов от Българска социалистическа партия.

Случайно или не, плюшеното творение от приказките и легендите обаче беше сложено на празното място на Борис Бонев, който отсъстваше.

Източник: Дарик

Още вести четете в: България, Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР