ЦИК отхвърли като неоснователна жалбата на една от коалициите, регистрирани

...
ЦИК отхвърли като неоснователна жалбата на една от коалициите, регистрирани
Коментари Харесай

ЦИК отхвърли като неоснователна жалба срещу Стефан Янев и служебни министри

ЦИК отхвърли като неоснователна жалбата на една от обединенията, регистрирани за присъединяване в идните парламентарни избори, против премиера и министри от служебното държавно управление, съобщи БНР.

От обединението виждат нарушаване в „ голям брой изказани и недоказани изказвания и изказвания “, които съдържат апел за поддръжка в интерес на други политически партии, уронват престижа на предходното ръководство и са пряк апел към неподкрепа на въпросната коалиция.
 Росица Матева: ЦИК чака да има опити за операция на изборите Росица Матева: ЦИК чака да има опити за операция на изборите
Не би трябвало да има сбъркани протоколи, защото машината не позволява неточности. В това увери представителят и заместник-председателят на Це...

Решението на комисията обаче е, че посочените изказвания и цитати съдържат само информация, оповестена от работата на служебното държавно управление обществено при представянето на неговия доклад.

ЦИК не съумя да реализира болшинство и да одобри методическите инструкции за работата на секционните изборни комисии при частичните избори за гласоподаване с машина.

От присъстващите в залата 10 членове на ЦИК, четирима са дали своят вот срещу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР