Цигареният магнат Травърс Бейнън и жена му Тайша съобщиха, че

...
Цигареният магнат Травърс Бейнън и жена му Тайша съобщиха, че
Коментари Харесай

Цигарен магнат обяви, че той и жена му си търсят ново момиче за харема

Цигареният магнат Травърс Бейнън и жена му Тайша оповестиха, че си търсят ново женско попълнение за полигамната им връзка.

51-годишният Бейнън осведоми, че със брачната половинка му си търсят нова " основна другарка ", която да живее с тях в първокласното им имение в град Голд Коуст в австралийския щат Куинсланд. Двойката към този момент е пуснала публикация в интернет, в която са описали какво ще се изисква от претендентките за позицията.

Сред условията са девойките да са привлекателни, занимателни, отзивчиви, спонтанни, с авантюристичен дух и да подхождат с нужното почитание към другите, гласи обявата.

В подмяна избраницата ще се радва на напълно дизайнерски облекла на международни марки, околосветски пътешествия и достъп до извънредни частни празненства в компанията на Травърс.

Момичето, което бъде определено, ще бъде задължено да се поддържа в прелестен за окото тип посредством визити в салони за хубост, разноските за които ще бъдат поети напълно от магната. В това число влизат маникюр, солариуми, прически, фитнес стратегии, здравословни диети и козметични процедури.

От богаташкото семейство потвърдиха за Дейли Мейл, че предходното момиче на позицията Ниша Даунс е била освободена преди няколко месеца и към този момент не е част от имението им.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР