Циганска агресия срещу полицаи в най-големия квартал на Бургас „Меден

...
Циганска агресия срещу полицаи в най-големия квартал на Бургас „Меден
Коментари Харесай

РОМКА СКОЧИ НА ПОЛИЦАИ В БУРГАС! Крещи и ги заплашва: Ще видите вие как е**т циганите

Циганска експанзия против служители на реда в най-големия квартал на Бургас „ Меден рудник “ е снимал с телефона си Иван И., написа burgasinfo.com. Патрулката е пътувала към различен сигнал за сборичкване сред трима роми в „ Горно езерово “, когато се натъква на побеснялата тайфа пред сладкарница на втората спирка след обръщалото в „ Меден рудник “

. Полицаите са спрели и поискали документи за инспекция на участниците в мелето, което отключва експанзията им към униформените и ромите са обиждали служителите на реда, наричали ги „ отпадъци “ и с други обидни думи.

„ Видяха ме, че фотографирам и се обърнаха към мен, започнаха да ме заплашват. Побеснялата циганка крещеше, че ще събере всички мангали, че щели да ни изнасилят, да ни е**т, щели сме да забележим ние по какъв начин е**т ромите, в този момент ще умрете, отпадъци “, споделя очевидеца Иван, като добави, че експанзията ѝ е траяла и в районото ръководство, след нейното задържане.

Прави усещане в късния час на случката тумбата роми са придружавани и от малолетните им деца. Въпросната циганка е позната в квартала, описват очевидци, че тя е ежедневно надрусана и основава проблеми, а крясъците ѝ "има ли пико, има ли секс " са станали нещо всекидневно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР