Циганин тормози болен тийнейджър от Враца и го заплашва с

...
Циганин тормози болен тийнейджър от Враца и го заплашва с
Коментари Харесай

Майка изплака пред BulNews: Циганин тормози и заплашва с убийство във Враца болното ми дете /снимки/

Циганин тормози болен младеж от Враца и го заплашва с ликвидиране, научи организация BulNews.
Майката на пострадалото момче Тихомир Ангелов – Мирослава Гергова пристигна редакцията на медията ни и описа за обидите и заканите, на които е подложен синът й.
Мирослава показа, че 19-годишният юноша е с умствена назадничавост, като увреждането е 92%. Двамата живеят в блок №201 в ж.к. „ Сениче “ във Враца, където тя се грижи за него.
Притеснената майка описа, че синът й е унизен от техния комшия Генади М. Мирослава показа, че от време на време изпращала Тихомир да изхвърля боклука в близкия до жилището им резервоар, като последния път момчето било пресрещнато от Генади, който почнал да го наскърбява и заплашва с ликвидиране.
„ Постоянно следи сина ми, малтретира го и го заплашва. Казва му, че е вманиачен и ще го върне в Психодиспансера. Беше заплашил сина ми, че ще го пребие и ще го закара отвън града и повече никой няма да го види и чуе “, сподели потресената майка.
„ Той се подиграва с детето ми и се възползва от това, че има специфични потребности, моят наследник нищо не е направил и с нищо не го е предизвикал “, добави Мирослава.
Тя показа, че това не е първият път, в който Генади се държи нападателно. По нейни думи лятото на предходната година е направил опит да ги прегази с колата си, до момента в който чакали градски превоз на спирка в града.
„ Притеснена съм за сина си, не мога да пребивавам умерено, сега съм го оставила при баба му в Борован, с цел да не се среща с Генади и да може да се успокои детето ми “, сподели Мирослава.
Потресената майка е подала тъжба в Районната прокуратура във Враца и чака да бъдат взети незабавни ограничения, с цел да могат тя и синът й да живеят умерено.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР