Циганчета са обрали бензиностанция във Враца, научи първо BulNews.bg. Вчера

...
Циганчета са обрали бензиностанция във Враца, научи първо BulNews.bg. Вчера
Коментари Харесай

Цигански терор! Чавета обраха бензоностанция във Враца /снимки/

Циганчета са обрали бензиностанция във Враца, научи първо BulNews.bg.
Вчера малко преди обяд две 12-годишни момчета от ромски генезис влезнали в бензиностанция „ Петрол “ на площад Руски и поискали от продавачката да им оедри 10 лв. на стотинки. Докато продавачката се била навела да брои монетите, едното момче бързо дръпнало тесте с лотарийни билети и ги подало на другото, което умело ги прибрало под якето си и излязло от обекта.
В момента, в който дамата подавала 10-тачката на другото момче, се усетила, че става нещо неправилно, тъй като то бързало да догони приятеля си. Хлапето дръпнало парите и побягнало по улицата към „ Кауфланд “. Продавачката се пробвала да настигне и залови момчетата, само че не съумяла.
След като крадливите момчета избягали дамата се обадила в полицията. Униформените незабавно почнали следствие и търсене на малолетните крадци. Оказало се, че момчетата са съумели да отмъкнат 26 лотарийни билета, които имат застраховка и няма да бъдат удържани от заплатата на продавачката.
Пред кореспондент на BulNews.bg бендзинджийката описа, че циганчетата са се държали невъзмутимо и до момента в който правили наглата кражба гледали право в камерата в обекта. През сълзи дамата описа, че е потресена от наглостта на малолетните роми, които от невръстни знаят, че няма да има съществени последици за дейностите им.
„ Трябва да има съответни санкции за такива крадци, тъй като не се знае какво ще подхващат в бъдеще и какъв брой рискови ще станат. Подобно държание би трябвало да бъде наказвано. Досега не ми се бе случвало сходно нещо и се надявам да бъдат хванати скоро от органите на реда, на които сме дали записите от видеокамерите “, описа продавачката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР