Цецо в Игри на волята си имаше една мечта -

...
Цецо в Игри на волята си имаше една мечта -
Коментари Харесай

След Игри на волята Цецо заведе Виктория на ресторант

Цецо в " Игри на волята " си имаше една фантазия - да изведе колежката си по спорт Виктория на среща, на която ще са с красиви облекла, ще седнат в някой ресторант и ще се насладят на време дружно. Е, това се случи!

Е, ще разочароваме романтиците, защото става въпрос за излизане с всички участници от " Игри на волята ", на което участваха и двамата волейболисти.

Всъщност в изявление при нас Виктория даде доста ясно да се разбере, че сред тях двамата с изключение на другарство, няма нищо друго. " С Цветан след предаването си останахме единствено другари и идващият въпрос в този момент е: " Защо? “. Явно тъй като по този начин е било писано, само че това не пречи да имаме едно ужасно другарство ", съобщи тя.

Самата Виктория сега е едно от най-горещите телевизионни лица и постоянен посетител в студиата около Световното състезание по футбол в Катар. Трябва да признаем, че очевидно си я бива и в това, а прогнозите ѝ към този момент се сбъдват с огромна акуратност. 

Иначе Виктория показа, че ще посрещне соледните празници със фамилията си у дома. Тя има брат, с който явно имат много мощна връзка и са много постоянно дружно.

" Ще си обуя дебелите коледни чорапи, ще си облека коледния пуловер, ще си направя греяно вино и ще прекарам празника с най-близките си хора ", даде обещание си Виктория, написа vBox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР