Цецо Тотото е зарязал жена си с 5-месечното им бебе

...
Цецо Тотото е зарязал жена си с 5-месечното им бебе
Коментари Харесай

Цецо Тотото заряза жена си с 5-месечното им бебе на ръце

Цецо Тотото е зарязал жена си с 5-месечното им бебе на ръце, ожали се самата Елена Боева, дочу HotArena.

Водещият на тегленията на тотото по Българска национална телевизия разгласи раздялата им във фейсбук, като разгласява известието Gane Over Elena Boeva. Малко по-късно го изтри и означи, че е сингъл. Впечатление прави, че някогашната на Тъча не хареса изявленията в мрежата му от известно време.
Боева обаче нищо не знае. Пред „ Телеграф “ тя призна, че живеят разграничени, само че не знае дали е краткотрайно или вечно, като за отговор е препратила репортера да зададе на него този въпрос.

Тя сподели, че не са се карали и нямат проблеми. На въпрос разграничени ли са с Николов, тя сподели, че само той може да каже, като даже се надява посредством медиите и тя самата да стигне до истината. Именно това демонстрира доколко тъкмо контактуват, Що се отнася до обстоятелството, че е трансформирал фамилния си статут в мрежата, тя е учудена. Като „ неузрял и обикновен “ дефинира избора му да прецизира персоналния си живот онлайн.

От появяването на известието до нея, Елена признава, че са се чували, само че не са се виждали. Дни наред към този момент не знае дали са дружно или не.
Ситуацията станала още по заплетена, когато от „ Телеграф “ са се свързали със зам. шефа на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

"Не сме разграничени ", сподели той, след ловко покриване и отвращение да разяснява дейностите си. На въпроса по какъв начин това би могло да е правилно, в случай, че половинката му не знае дали са дружно или не, той отговори, че евентуално не е знаела какво да отговори.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР