Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да проверят

...
Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да проверят
Коментари Харесай

Цачева поиска проверка от КПКОНПИ и прокуратурата за имота си

Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да ревизират добития от нея парцел.
Цецка Цачева: Не е правилно, че цената на жилището ми е 4 пъти по-ниска от пазарната За мен парцелът не е на ниска цена, защото цената е над четирицифрена, съобщи Цецка Цачева
Тя е сезирала документално ръководителя на антикорупционния орган - Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество /КПКОНПИ/, както и основния прокурор на България. Искането за инспекция е за парцел на ул. " Юрий Гагарин " в София.

Това изясни в Народното събрание министърът на правораздаването Цецка Цачева във връзка проблема с жилището й.

Цачева е поискала да бъдат проследени средствата, с които е добит парцела и да бъде открито дали има спор на ползи с фирмата-продавач, дали има корист с власт, както и дали има други нарушавания при договорните й връзки с фирмата-продавач.
Петър Чолаков: Главата на Цветанов няма да падне Според социолога Кольо Колев и специалиста по корупция Тихомир Безлов, няма да бъде потвърдена противозаконна активност при покупката на парцели под пазарните цени от политици
" Готова съм да подпомагам на инспекциите, давам единодушието си да бъде разкрита единствената сметка, с която разполагам. Нямам офшорни сметки, нямам търговски сдружения, нямам свързани лица, с които при властовите ми позиции да съм имала контакти, както и ще упорствам резултатите от инспекциите да бъдат обществено огласени ", съобщи Цачева, представена от Българска телеграфна агенция.
Нови разкрития по абсурда с евтините жилища за властимащи (ОБЗОР) Четирима души се оказаха с жилища в първокласната постройка „ Летера ”
" Цената е за парцел в недодялан градеж. И в нотариалния акт това, което е записано е цена на парцел в недодялан градеж ", уточни министърът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР