Цеци Красимирова пак се залюби със скандалния милионер Майкъл Струмейтис,

...
Цеци Красимирова пак се залюби със скандалния милионер Майкъл Струмейтис,
Коментари Харесай

Цеци Красимирова се събра със скандален милионер! Не била с Дитрих Матешиц, а с Майкъл Струмейтис

Цеци Красимирова отново се залюби със скандалния милионер Майкъл Струмейтис, разбра HotArena.

Двамата преди години имаха връзка, а къщата в Барселона, където Цеци живее, й е подарена точно от милионера. После всеки си имал свои връзки. Оказва се, че в този момент Красимирова не е държанка на австрийския милиардер Дитрих Матешиц, както се говореше в светските среди.

Тя бе видяна на неговия частен остров от архипелага Фиджи, хвърча на неговия аероплан. Но там е била със Струмейтис, рапортува ПИК, цитира „ Телеграф “.

Преди години Струмейтис се заселва у нас. Той обаче претърпява случай по време на козметична интервенция и едвам не умира от това. Тогава Цеци, която също се е борила за живота си след престрелка, е компактно до него и му оказва помощ да се възвърне по-бързо. Разделят се поради работохолизма му: „ Работя сред 80-100 часа седмично. Това внесе малко стрес в нашите взаимоотношения. Решихме да се разделим и всеки от нас да поеме по личния си път “.

Сега двамата са още веднъж дружно и този път Майъл се е преместил да живее при Цеци в Барселона. У нас той е имал и други връзки, една от тях е с Божидара Бакалова, за която си спомня единствено с хубаво.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР