Церемонията по връчването на наградите Еми 2019 отмина и за

...
Церемонията по връчването на наградите Еми 2019 отмина и за
Коментари Харесай

Снимката, за която всички говорят

Церемонията по връчването на премиите Еми 2019 отмина и за уредниците остана да се чудят за какво рейтингът им удари дъното.
 Наградите Еми 2019, кои са спечелилите и най-големият спад в гледаемостта на церемонията
Наградите Еми 2019 удариха дъното

Надолу, надолу

За никакво дъно обаче не може да става въпрос при актрисата Фийби Уолър-Бридж . Тя си потегли с цели три награди от категориите за Най-добра актриса в комедиен сериал, Най-добър сюжети за комедиен сериал и за Най-добър комедиен сериал.

Всичките тези награди отидоха при Уолър-Бридж с помощта на работата ѝ по сериала на Amazon Prime Fleabag. Още на самата гала актрисата мъчно скриваше вълнението си, само че афтърпартито ще се запомни дълго.
 Снимка 444488

То се състоя в изискания ресторант Chateau Marmont в Лос Анджелис и Фийби Уолър-Бридж беше уловена в миг на удовлетворение.

Снимката, на която актрисата седи на стол, пуши цигара и държи коктейл, обиколи обществените мрежи със скоростта на светлината. Мнозинството просто не може да се нагледа на насладата и удовлетворението, което излъчва тази фотография.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ǝloɔ ɥsoɾ (@joshc0le) на Сеп 23, 2019 в 3:29 PDT

За жал на почитателите на Fleabag обаче Фийби Уолър-Бридж разгласи, че трети сезон няма да има. След това пристигнаха и новините от Deadline, че актрисата е подписала много сериозен контракт с Amazon.
 Наградите Еми 2019, Емилия Кларк, Джоди Комър, Зендая и най-секси актрисите
Секси дамите, които събраха погледите на премиите Еми 2019

Секси е меко казано и за трите

Той е за период от три години, само че не са оповестени повече детайлности. Смята се обаче, че договорът е най-големият, подписван от жена, за основаването на телевизионни продукции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР