Церемонията по награждаване на "Спортист на годината-2017" във Видин започва

...
Церемонията по награждаване на "Спортист на годината-2017" във Видин започва
Коментари Харесай

Тази вечер награждават най-добрите спортисти във Видин

Церемонията по награждаване на "Спортист на годината-2017 " във Видин стартира довечера в 18.30 часа с обичайния Бал на спортиста. Общинската експертна комисия по спорта взе решение и тази година най-успешните спортисти на Видин за миналата година да бъдат разграничени и по възрастов симптом. Така и подрастващите спортни звезди ще получат своето справедливо внимание довечера. Класирането и в двете десетки беше осъществено от експертната комисия под председателството на заместител кмета по филантропични действия и обществена политика в Община Видин Венци Пасков. Номинациите с достиженията на всеки един от състезателите авансово бяха декларирани от спортните клубове.
Гласуването стана посредством анкетни карти, по авансово създадена точкова система за оценяване, в която по-голям брой точки носят участията в интернационалните надпревари, следват призовите класирания в държавни шампионати. Възрастовата група също е от голяма важност и това дали спортът, в който се състезава даденият състезател, е олимпийски.
Видинските спортни клубове предложиха общо 41 състезатели за двете топ десетки на 2017 година.
Клубове и спортисти, които през миналия спортен сезон са били значима част от живота на Видин ще получат плакети от Общината в символ на признателност за положения труд и реализирани резултати. /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР