Церемонията по награждаване на победителя в анкетата „Футболист на годината“

...
Церемонията по награждаване на победителя в анкетата „Футболист на годината“
Коментари Харесай

Днес обявяват името на Футболист номер 1 на България за 2017

Церемонията по награждаване на спечелилия в анкетата „ Футболист на годината “ ще се организира през днешния ден от 18:30 ч. в Централен боен клуб в София. Обявяването на 57-мия футболист на годината ще бъде излъчено онлайн в страницата Български народен тим по футбол във Facebook.

Анкетата и церемонията се провеждат от Българския футболен съюз, Българската асоциация на спортните публицисти и „ Дакс Медия “.

104 водещи български спортни публицисти гласоподаваха в обичайна анкета и избраха най-хубавия футболист на 2017 година, както и най-успешния футболен треньор за годината.

На церемонията ще бъдат връчени и премиите за най-хубавите футболисти по постове в Първа професионална лига за 2017 година, както и премиите за най-проспериращ млад състезател и най-хубав чужденец в българското състезание.

За трета поредна година ще бъде отличена и №1 за България в женския футбол. За втора поредна година Българската асоциация на спортните публицисти ще връчи специфичната премия „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “, която се присъжда за проявени геройство и темперамент.

Гласуването в анкетата продължи до 00:00 часа на 6 януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР