Церемониите по откриването и закриването на Олимпийските игри в Токио

...
Церемониите по откриването и закриването на Олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Церемониите по откриването и закриването на олимпийските игри в Токио ще бъдат опростени

Церемониите по откриването и закриването на Олимпийските игри в Токио ще се проведат в банален формат поради пандемията от ковид, оповестява формалният уебсайт на организационния комитет "Токио 2020 ".

"Церемониите ще продължат да бъдат огромен празник за спортисти и фенове, само че евентуално ще имат по-опростен и по-сдържан метод, с цел да отразят цялостното опростяване на Олимпийските игри и евентуалната потребност от противопоставяния на КОВИД-19 ", се споделя в изказване на организационния комитет.

Церемониите ще бъдат проведени от нова креативна група, която ще се състои от петима души, а единствено Хироши Сасаки ще остане от предходния състав. Това ще разреши те да се приготвят по-бързо и по-ефективно за стеснен интервал от време. Групата има за задача да направи церемонии, които с почитание отразяват световния опит от пандемията от ковид.

Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат през лятото на 2020 година, само че бяха отсрочени с една година поради световната пандемията. Церемонията по откриването на Игрите би трябвало да се състои на 23 юли 2021 година, а церемонията по закриването на 8 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР