Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ), иска да вербува повече

...
Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ), иска да вербува повече
Коментари Харесай

Как ЦРУ вербува руснаци с пропагандно видео

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ), желае да вербува повече руснаци за шпиони и популяризира видео, призоваващо Москва да каже истината за своята система, цялостна с " лъжливи подлизурковци ", съобщи " Ройтерс ".

През юли шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс сподели, че недоволството измежду някои руснаци от войната в Украйна дава рядката опция да се вербуват шпиони от тях и че Централно разузнавателно управление на САЩ не счита да пропуща момента. Управлението популяризира в обществените мрежи видеоматериал на съветски език, озаглавен " Защо реализирах връзка с ЦРУ–  поради себе си ". Той демонстрира човек, явно чиновник в съветската система, който гази през снега в град, който наподобява съветски.

" Настоявах пред всички, че е безскрупулно да се изкривява истината в отчетите, само че в йерархията се издигнаха тези, които правеха тъкмо това ", споделя на съветски гласът зад кадър.

" Преди имах вяра, че истината има някаква стойност ", продължава гласът, до момента в който видеото демонстрира по какъв начин артистът, играещ ролята на съветския чиновник, влиза в държавна постройка и минава под двуглавия орел на Русия.

" Хората към теб евентуално няма да желаят да чуят истината. Но ние желаеме ", споделя гласът във видеото, преди да обясни методите, по които човек може да откри контакт с Централно разузнавателно управление на САЩ, чието седалище е в Лангли, щата Вирджиния.

" Почтеността се възнаграждава ", се чува още в видеоматериала.

Москва е толкоз сложен терен за деяние на шпионите на Запада, че в руски времена те сътвориха " московски правила ", с цел да се предпазят от лъжливо самочувствие. Тези правила са осъвременени предвид на днешна Русия, прибавя организацията.

Президентът на Русия Владимир Путин, който е работил като сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в някогашната Германска демократична република, възвърне част от въздействието на в миналото могъщите руски разследващи служби, въпреки и Централно разузнавателно управление на САЩ да твърди, че президентът е бил зле осведомен за действителната обстановка в Украйна, преди да вземе решението за нашествието, отбелязва " Ройтерс ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР