Централното разузнавателно управление на САЩ пусна хитро създадено видео на

...
Централното разузнавателно управление на САЩ пусна хитро създадено видео на
Коментари Харесай

ЦРУ се опитва да вербува двойни агенти в Русия с ново видео

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати пусна хитро основано видео на съветски език, с цел да се опита да убеди чиновници на съветското разузнаване да сменят страната и да работят като двойни сътрудници за Вашингтон.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс сподели през юли, че недоволството измежду някои руснаци от войната в Украйна основава рядка опция за рекрутиране на шпиони и че Централно разузнавателно управление на САЩ не я пропуща.

Видеото, оповестено в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ на X, се пробва да се обърне към това, което допуска, че са патриотични руснаци, работещи в разследващата общественост, които може да се почувстват предадени от това, което се назовава корупция в елитните кръгове и неприятния метод на съветските въоръжени сили са оборудвани и доставени.

„ Околните може да не желаят да чуят истината. Но ние го вършим. Вие не сте безсилни “, се споделя във видеото, последното от поредност видеоклипове за набиране на личен състав, ориентирани към Русия, преди в детайли изложение на методите за връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ.

Придружен от мелан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР