Централноевропейската инициатива (ЦЕИ) под ръководството на България постигна много, каза

...
Централноевропейската инициатива (ЦЕИ) под ръководството на България постигна много, каза
Коментари Харесай

Антонионе: Централноевропейската инициатива под ръководството на България постигна много

" Централноевропейската самодейност (ЦЕИ) под управлението на България реализира доста ", сподели генералният секретар на ЦЕИ Роберто Антонионе по време на бизнес конгрес, проведен от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия. Партньор на мероприятието е Министерството на външните работи на Република България в границите на българското председателство на Централноевропейската самодейност.

" Антонионе съобщи, че страните от ЦЕИ не престават да упорстват за съблюдаване на интернационалното право и посочи, че в границите на самодейността краткотрайно е прекъснато участието на Беларус в организацията. Бяха подхванати доста начинания във връзка с разселените украински жители ", добави Антонионе.

" Всички страни членки на ЦЕИ, които не са членове на Европейски Съюз, в този момент са поели решително по пътя към Европейски Съюз, означи той. По думите му водещо в дейностите на страните членки на ЦЕИ са единството и сигурността. Той уточни, че европейската интеграция остава съществена цел на ЦЕИ. Ще би трябвало да помислим за съответни дейности в региона на предприемачеството и потреблението на всички принадлежности на ЦЕИ във връзка с съдействие ", прикани генералният секретар на ЦЕИ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР